simpel pakket

U bent hier: zorgg » simpel pakket

Met het Simpel pakket heeft u de keuze uit zes verschillende ontwerpen die zorgvuldig voor u zijn geselecteerd. U kiest een ontwerp dat wij hierna zullen vormgeven. Hierbij worden de gewenste kleuren en uw logo gebruikt om de website zo goed mogelijk bij uw praktijk te laten aansluiten. Hierna zullen wij de website voorzien van alle gewenste informatie en kunt u verder algemene informatie van uw branche laten plaatsen.
 

Omdat consumenten steeds meer internet op hun mobiel gebruiken om bijvoorbeeld snel een adres of telefoonnummer op te zoeken wordt uw website uitgebreid met een mobiele website. Het voordeel van een mobiele website is dat deze stukken sneller werkt op een mobiel apparaat. Ook wordt de mobiele website zo ingericht dat direct de belangrijkste informatie kan worden gevonden. Zodra een bezoeker met een mobiel apparaat uw website bezoekt zal automatisch de mobiele site worden weergegeven. Tot slot zullen wij uw website op uw eigen domein online plaatsen en kunt u de website zelf in beheer nemen.
 

De kosten voor dit pakket zijn € 25,- per maand. U vindt hieronder de functies waar u met het Simpel pakket gebruik van kunt maken: