pro pakket

U bent hier: zorgg » pro pakket

Met het Pro pakket maakt u optimaal gebruik van onze diensten en u bent zeker van een soepele werking van de website, omdat alle zaken onder één dak zijn onder gebracht. U heeft de keuze uit zes verschillende ontwerpen die zorgvuldig voor u zijn geselecteerd. U kiest een ontwerp dat wij hierna zullen vormgeven. Hierbij worden de gewenste kleuren en uw logo gebruikt om de website zo goed mogelijk bij uw praktijk te laten aansluiten. Hierna zullen wij de website voorzien van alle gewenste informatie en kunt u verder algemene informatie van uw branche laten plaatsen.

 

Omdat consumenten steeds meer internet op hun mobiel gebruiken om bijvoorbeeld snel een adres of telefoonnummer op te zoeken wordt uw website uitgebreid met een mobiele website. Het voordeel van een mobiele website is dat deze stukken sneller werkt op een mobiel apparaat. Ook wordt de mobiele website zo ingericht dat direct de belangrijkste informatie kan worden gevonden. Zodra een bezoeker met een mobiel apparaat uw website bezoekt zal automatisch de mobiele site worden weergegeven.

 

Met het Pro pakket wordt uw website tevens uitgerust met een online agenda. Uw patiënten kunnen 24 uur per dag via uw eigen website een afspraak inplannen. In uw beheerscherm worden alle afspraken overzichtelijk weergegeven. De patiënt kan bij het inplannen van de afspraak zijn gegevens en klachten al aangeven. Met name deze functie kan u of uw assistente veel werk uit handen nemen.

 

Zodra beide websites en de andere functies kunnen worden opgeleverd zal uw domein worden geactiveerd of kosteloos worden verhuisd naar de server van zorgg. U behoudt gewoon uw vaste domeinnaam, echter zal zorgg hier de hosting voor verzorgen. Hierbij kunt u gebruik maken van vijf verschillende email adressen naar keuze. Tot slot zullen wij uw website op uw eigen domein online plaatsen en kunt u de website zelf in beheer nemen.

 

De kosten voor dit pakket zijn € 35,- per maand. U vindt hieronder de functies waar u met het Simpel pakket gebruik van kunt maken: