onze diensten

U bent hier: zorgg » onze diensten

zorgg biedt websites aan die speciaal zijn ontworpen voor zorginstellingen in Nederland. Het hebben van een duidelijke informatieve website kan u en uw personeel veel werk uit handen nemen. En dat is precies waar onze organisatie zich op richt. Wij zullen uw nieuwe website van begin tot eind vormgeven en voorzien van de benodigde informatie. Zodra wij de nieuwe website op uw domein hebben geplaatst kunt u d.m.v. een overzichtelijk beheersysteem zelf de website bijhouden.

 

Volledig eigen beheer

Uw website wordt uitgerust met een overzichtelijk beheersysteem. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u wilt wijzigingen uitvoeren. Om met dit beheersysteem te kunnen werken heeft u weinig tot geen website kennis nodig. Deze software wordt geleverd met een uitgebreide Nederlands geschreven handleiding.

 

 

 

 

 

 

‘Online afspraken inplannen

Uw patiënten kunnen 24 uur per dag via uw eigen website een afspraak inplannen. In uw beheerscherm worden alle afspraken overzichtelijk weergegeven. De patiënt kan bij het inplannen van de afspraak zijn gegevens en klachten al aangeven. Met name deze functie kan u of uw assistente veel werk uit handen nemen. Bekijk meer informatie over de online agenda.

 

 

 

 

 

 

‘Plug and play’ website

Voordat de nieuwe website op uw domein online gaat, zal deze door ons worden voorzien van alle gewenste informatie. Daarna zullen wij de verhuizing van de nieuwe website voor u uitvoeren. Op deze manier heeft u nauwelijks omkijken naar de activering van uw nieuwe website. Mocht u hierna tegen problemen aanlopen, kunt u altijd kosteloos onze hulp inschakelen.

 

 

 

 

 

Verschillende ontwerpen

U heeft de keuze uit meerdere ontwerpen voor uw nieuwe website. Voor iedere organisatie hebben wij uitgebreide ontwerpen opgesteld die van alle denkbare functies zijn voorzien. Zo kunt u na oplevering van de website zelf een ander ontwerp kiezen en online plaatsen. Ook kunt u zelf de kleuren van de website instellen om deze bijvoorbeeld overeen te laten komen aan uw bedrijfskleuren of logo.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk uw website met smartphone

Met het Standaard én Pro pakket wordt uw website uitgebreid met een mobiele website. Zo kunnen bezoekers informatie van uw website overal met hun smartphone snel bekijken. Het gebruik van internet op smartphones blijft toenemen. Steeds vaker wordt de smartphone gebruikt om snel een adres of telefoonnummer op te zoeken. Reguliere websites passen zich meestal niet goed aan voor kleine apparaten of bevatten te veel inhoud voor een snelle weergave. Een mobiele website is ideaal om snel en overzichtelijk de belangrijkste informatie weer te geven op smartphones. Zodra de website met een smartphone wordt bezocht, wordt automatisch de mobiele website weergegeven.

 

 

Social Media integratie

Als u gebruik maakt van Social Media zoals Facebook, Twitter of andere media, zullen wij die voor u in de website integreren. Social Media is een handige tool om patiënten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Ook kunt u nieuwe patiënten werven door uw Social Media accounts te koppelen aan uw website. Bij alle pakketten wordt deze mogelijkheid standaard aangeboden.

 

 

 

 

 

 

Uw website is zoekmachine vriendelijk

Uw website wordt zoekmachine vriendelijk gebouwd waardoor deze goed kan worden opgenomen in Google. Om boven aan in Google te komen kunt u los het SEO pakket bestellen. Middels dit pakket worden vijf verschillende zoektermen gekozen waarop uw website op pagina 1 in Google wordt geplaatst. Het is waardevol om dit pakket los bij uw website te bestellen omdat meer dan 85% van de consumenten zich eerst op Google oriënteert alvorens een aankoop te doen.