veelgestelde vragen

U bent hier: zorgg » veelgestelde vragen

Op deze pagina kunt u antwoorden vinden op eventuele vragen. U kunt op een vraag klikken, waarna het antwoord automatisch in beeld verschijnt. Ziet u uw antwoord er niet tussen staan? Neem dan contact op.

 

Onze werkwijze

Hoe werkt de oplevering in zijn algemeen?

U heeft de keuze uit zes verschillende ontwerpen die in gebruik worden genomen in combinatie met een van de drie pakketten. Als u uw keuze heeft gemaakt kunt u deze aan ons kenbaar maken d.m.v. het bestelformulier. Hierbij kunt u eventueel aangeven welke extra wensen u heeft voor de nieuwe website. Aan de hand van de bestelling zullen wij contact met u opnemen om de wensen te bespreken. Hierna zullen wij het gekozen ontwerp aanpassen en zullen wij uw logo en bedrijfskleuren invoegen. Deze gegevens kunt u gemakkelijk per mail naar ons sturen. Als alle informatie op zowel de hoofdsite en de mobiele website is geplaatst, zullen wij het nieuwe project naar uw domein verhuizen. U ontvangt inloggegevens waarmee u kunt inloggen in het beheersysteem om zelf de website in beheer te nemen. Mocht u ergens niet uitkomen, kunt u altijd gratis gebruik maken van onze helpdesk.

Hoe kan ik de website zelf beheren?

Uw website wordt gebouwd met een overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk beheersysteem. Om met dit systeem aan de slag te kunnen is geen website kennis vereist. U ontvangt daarbij een uitgebreide Nederlands geschreven handleiding waarmee u bij iedere wijziging die u uitvoert stap voor stap wordt uitgelegd wat te doen. Met het beheersysteem kunt u onder andere: pagina’s aanmaken, een online patiënten agenda bijhouden, formulieren aanmaken, prijzen beheren, teksten, afbeeldingen en filmpjes beheren.

Hoe maak ik gebruik van gratis hulp en ondersteuning?

Mocht u ergens niet uitkomen kunt altijd gebruik maken van gratis hulp en ondersteuning. U kunt contact opnemen met onze helpdesk.

Hoe lang duurt de bouw van de nieuwe website?

Afhankelijk van een aantal factoren zal de bouw van de website gemiddeld een week in beslag nemen, totdat deze kan worden opgeleverd.


Onze functies

Hoe werkt de online agenda?

Middels een overzichtelijke beheermodule kunt u uw eigen agenda’s beheren en afspraak gegevens inzien. Afspraken kunnen ‘s avonds of op kantoor in alle rust door de patiënt zelf worden geplaatst zonder afhankelijk te zijn van openingstijden of bereikbaarheid van de praktijk. Door middel van een e-mail wordt de afspraak bevestigd naar de patiënten. Deze kunnen tevens eenvoudig 12 uur van te voren een afspraak annuleren middels de link in hun bevestigings e-mail. De integratie van de module zal door zorgg worden uitgevoerd zodat de software perfect aansluit bij uw website.

Uiteraard moeten de gegevens van uw patiënten goed worden beveiligd. Alle agenda’s zijn daarom beveiligd met een SSL certificaat dat er voor zorgt dat patiënten informatie streng beveiligd is. De online agenda wordt binnen het Standaard en Pro pakket aangeboden.

Hoe werkt de mobiele website?

Omdat consumenten steeds meer internet op hun mobiel gebruiken om bijvoorbeeld snel een adres of telefoonnummer op te zoeken wordt uw website uitgebreid met een mobiele website. Het voordeel van een mobiele website is dat deze stukken sneller werkt op een mobiel apparaat. Ook wordt de mobiele website zo ingericht dat direct de belangrijkste informatie kan worden gevonden. Zodra een bezoeker met een mobiel apparaat uw website bezoekt zal automatisch de mobiele site worden weergegeven.

Hoe werkt de domeinhosting?

Om uw website online te zetten dient u een domeinnaam te hebben en deze domeinnaam moet worden gehost. Hoogstwaarschijnlijk bent u reeds in het bezit van een domeinnaam. Mocht dit nog niet het geval zijn, kunt u die kosteloos door zorgg laten registreren. Nu moet de domeinnaam worden gehost om ook daadwerkelijk de website op internet te kunnen zetten. Ook dit kan zorgg voor u uitvoeren. In het Pro pakket is dit standaard inbegrepen, bij de andere pakketten kunt u dit voor € 6,- per maand bijbestellen. Wordt uw domein op dit moment ergens anders gehost, dan kan zorgg uw domein kosteloos naar onze server verhuizen om voortaan de hosting voor u uit te voeren.

Wat houdt zoekmachine optimalisatie in?

Alle websites worden zoekmachine vriendelijk gebouwd. Dit houdt in dat de website door zoekmachines kan worden “gelezen”. Dit is een voorzet om ook daadwerkelijk op een hoge positie in Google te worden weergegeven. Om dit te bewerkstelligen kunt u bovenop uw website pakket een los zoekmachine pakket aanschaffen. Middels dit pakket worden allereerst vijf zoektermen gekozen die belangrijk zijn in uw branche en waarmee veel bezoekers kunnen worden gegenereerd. Hierna wordt uw website op deze vijf verschillende zoektermen geoptimaliseerd. Binnen drie maanden zullen resultaten zichtbaar zijn in Google. Afhankelijk van de zoektermen zal de website met iedere zoekterm op pagina 1 van Google worden weergegeven. Hierbij ontvangt u maandelijks een rapport van de behaalde resultaten.

Zoekmachine optimalisatie is een zeer effectief middel om grote groepen nieuwe bezoekers naar uw website te leiden. Dit pakket is los te bestellen voor € 150,- per maand.